• 03 / 766 18 38
  • Maa-vrij van 8.00u–19.00u
  • Truweelstraat 114, 9100 Sint-Niklaas

Nieuws

Wijkgezondheidscentrum De Vlier is op zoek naar een huisarts!

In WGC De Vlier werkt een dynamisch multidisciplinair team van huisartsen, kinesisten, verpleegkundigen, een diëtiste, een psychologe, sociaal verpleegkundigen, een gezondheidspromotor, administratieve krachten en een directeur. Wij bieden kwaliteitsvolle, toegankelijke eerstelijnszorg aan met een focus op preventie en integrale zorg voor elke patiënt. 
In september 2016 zijn we gestart met de opdeling van het artsenteam in twee teams van 5 artsen, die elk instaan voor een groep van ongeveer 2300 patiënten. Wij streven naar diverse verantwoordelijkheden en specialisaties in elk artsenteam, naargelang de ervaring en interesse van elke arts.

De artsenploeg werkt evidence-based, met regelmatig overleg, zowel binnen het artsenteam als multidisciplinair in het centrum en extramuraal met andere diensten. Daarnaast zijn er vaste overlegmomenten omtrent diabetesopvolging, psychische problematieken, dieetadvies en preventie(projecten). 
Wijkgezondheidscentrum De Vlier heeft ook een centrum voor perinatale begeleiding, De Kiem, waar we een zwangerschapstraject aanbieden met opvolging door een vroedvrouw (individuele en groepssessies), een huisarts en een gynaecoloog, dit in samenwerking met lokale partners.
Het centrum heeft een jonge multiculturele patiëntenpopulatie die diverse pathologieën meebrengen. Er wordt steeds op afspraak gewerkt en huisbezoeken enkel indien nodig.
We zorgen voor een fijne werkomgeving met een eigen kabinet en goede materiële omkadering. Een (medisch) administratieve ploeg zorgt voor ondersteuning bij administratie, telefonie en afspraken.

Voor meer info kan u terecht bij Veerle Van Helsland - veerle.van.helsland@wgcdevlier.be

Geplaatst door wgcdevlier op 05/10/2018