• 03 / 766 18 38
  • Maa-vrij van 8.00u–19.00u
  • Truweelstraat 114, 9100 Sint-Niklaas

Nieuws

Beperkte inschrijving

Om onze patiënten kwalitatieve zorgverlening te kunnen blijven garanderen, hebben we beslist om de komende maanden (tot en met december 2019) beperkt nieuwe patiënten in te schrijven. Bij interesse kan u uw contactgegevens telefonisch of aan het onthaal doorgeven voor onze wachtlijst. De geïnteresseerden die bovenaan de wachtlijst staan, worden als eerste gecontacteerd wanneer er vrije plaatsen zijn. Indien er dringend nood is aan zorg, verwijzen we graag door naar andere zorgverstrekkers, we kunnen namelijk geen dringende inschrijvingen garanderen. 

Geplaatst door wgcdevlier op 30/08/2019

Wijkgezondheidscentrum De Vlier is op zoek naar een huisarts!

In WGC De Vlier werkt een dynamisch multidisciplinair team van huisartsen, kinesisten, verpleegkundigen, een diëtiste, een psychologe, sociaal verpleegkundigen, een gezondheidspromotor, administratieve krachten en een directeur. Wij bieden kwaliteitsvolle, toegankelijke eerstelijnszorg aan met een focus op preventie en integrale zorg voor elke patiënt. 
In september 2016 zijn we gestart met de opdeling van het artsenteam in twee teams van 5 artsen, die elk instaan voor een groep van ongeveer 2300 patiënten. Wij streven naar diverse verantwoordelijkheden en specialisaties in elk artsenteam, naargelang de ervaring en interesse van elke arts.

Lees meer...

Geplaatst door wgcdevlier op 05/10/2018