• 03 / 766 18 38
  • Maa-vrij van 8.00u–19.00u
  • Truweelstraat 114, 9100 Sint-Niklaas

Nieuws

De Vlier werft aan: een algemeen coördinator

Zin in een nieuwe uitdaging in een boeiende organisatie? Als coördinator van het wijkgezondheidscentrum De VLIER in Sint-Niklaas  coördineer je het personeelsbeleid, het financieel beleid en de algemene werking, in nauw overleg met het team. Bovendien vertegenwoordig je ons wijkgezondheidscentrum in externe organen.

Lees meer...

Geplaatst door wgcdevlier op 25/08/2020

Corona

Heb je milde symptomen, die mogelijks kunnen wijzen op COVID-19 (lichte koorts, hoesten, loopneus, grieperig gevoel, keelpijn, ...)

  • ... ga dan niet naar de spoeddienst of het ziekenhuis
  • ... ga niet naar het wijkgezondheidscentrum 

Je blijft minimum 7 dagen thuis en vermijdt alle contact met andere mensen. Als de symptomen verergeren, of je hebt een afwezigheidsattest nodig voor je werkgever, neem dan contact op met het onthaal. Er zal een telefonische raadpleging ingepland worden bij één van onze huisartsen. Zo nodig zal de huisarts je alsnog uitnodigen op een raadpleging, of je doorverwijzen naar een triagepunt. 

Heb je vragen, aarzel niet om contact op te nemen met de huisarts!

Lees meer...

Geplaatst door wgcdevlier op 06/04/2020

Tand-Em op nieuwe locatie

Tandartsenpraktijk Tand-Em zal niet langer gehuisvest zijn in WGC De Vlier maar verhuist naar Azalealaan 2 te Sint-Niklaas (ingang hoek Azalealaan en Brugsken). Omwille van de verhuis zal Tand-Em tijdelijk gesloten zijn van 15/12/2019 tot 11/02/2020. 

Geplaatst door wgcdevlier op 16/12/2019

Tijdelijke inschrijvingsbeperking

Om onze patiënten kwalitatieve zorgverlening te kunnen blijven garanderen, zijn we genoodzaakt om tijdelijk slechts een beperkt aantal patiënten per maand in te schrijven. Bij interesse kan u uw contactgegevens telefonisch of aan het onthaal doorgeven voor onze wachtlijst. 

Kinderen van reeds ingeschreven patiënten kunnen ten allen tijden ingeschreven worden. Neem hiervoor contact op met het onthaal. 

Geplaatst door wgcdevlier op 30/08/2019