• 03 / 766 18 38
  • Maa-vrij van 8.00u–19.00u
  • Truweelstraat 114, 9100 Sint-Niklaas

Nieuws

Tand-Em op nieuwe locatie

Tandartsenpraktijk Tand-Em zal niet langer gehuisvest zijn in WGC De Vlier maar verhuist naar Azalealaan 2 te Sint-Niklaas (ingang hoek Azalealaan en Brugsken). Omwille van de verhuis zal Tand-Em tijdelijk gesloten zijn van 15/12/2019 tot 11/02/2020. 

Geplaatst door wgcdevlier op 16/12/2019

Tijdelijke patiëntenstop

Om onze patiënten kwalitatieve zorgverlening te kunnen blijven garanderen, zijn we genoodzaakt om tijdelijk een patiëntenstop in te voeren. Bij interesse kan u uw contactgegevens telefonisch of aan het onthaal doorgeven voor onze wachtlijst. We kunnen op dit moment niet garanderen wanneer we opnieuw starten met inschrijvingen. De geïnteresseerden die bovenaan de wachtlijst staan, worden wel als eerste gecontacteerd wanneer er vrije plaatsen zijn. Indien er dringend nood is aan zorg, verwijzen we graag door naar andere zorgverstrekkers. 

Kinderen van reeds ingeschreven patiënten kunnen nog wel ingeschreven worden. Neem hiervoor contact op met het onthaal. 

Geplaatst door wgcdevlier op 30/08/2019

Wijkgezondheidscentrum De Vlier is op zoek naar een huisarts!

In WGC De Vlier werkt een dynamisch multidisciplinair team van huisartsen, kinesisten, verpleegkundigen, een diëtiste, een psychologe, sociaal verpleegkundigen, een gezondheidspromotor, administratieve krachten en een directeur. Wij bieden kwaliteitsvolle, toegankelijke eerstelijnszorg aan met een focus op preventie en integrale zorg voor elke patiënt. 
In september 2016 zijn we gestart met de opdeling van het artsenteam in twee teams van 5 artsen, die elk instaan voor een groep van ongeveer 2300 patiënten. Wij streven naar diverse verantwoordelijkheden en specialisaties in elk artsenteam, naargelang de ervaring en interesse van elke arts.

Lees meer...

Geplaatst door wgcdevlier op 05/10/2018