• 03 / 766 18 38
  • Maa-vrij van 8.00u–19.00u
  • Truweelstraat 114, 9100 Sint-Niklaas

Nieuws

Mondmaskerplicht

Vanaf heden is het niet meer verplicht om als patiënt in WGC De Vlier een mondmasker te dragen. Patiënten met volgende symptomen worden wel gevraagd om extra voorzichtig te zijn en alsnog een mondmasker op te zetten: koorts, hoesten, niezen, loopneus, kortademigheid, of pijn aan de luchtwegen. 

Zorgverstrekkers zullen het mondmasker nog wel dragen in hun kabinet en kunnen ook steeds patiënten vragen om eentje op te zetten.  

Geplaatst door wgcdevlier op 08/02/2023

Grote drukte en artsentekort

Indien u een afspraak wenst voor dezelfde dag gelieve contact op te nemen met het onthaal voor 10.00. Wegens grote drukte en afwezigheid van artsen kunnen we echter niet garanderen dat u dezelfde dag gezien wordt door een huisarts. Het team van WGC De Vlier doet het nodige om iedereen de gepaste zorg te geven.  

Geplaatst door wgcdevlier op 01/04/2022

WGC De Vlier werft aan: huisarts

In WGC De Vlier werkt een dynamisch multidisciplinair team van huisartsen, kinesisten, verpleegkundigen, een eerstelijnspsychologe, maatschappelijk werk, administratieve krachten en een coördinator. We bieden kwaliteitsvolle, toegankelijke eerstelijnszorg aan met een focus op preventie en integrale zorg voor elke patiënt. We zoeken een nieuwe enthousiaste arts om één van onze twee artsenteams te vervolledigen.

Lees meer...

Geplaatst door wgcdevlier op 18/11/2020