• 03 / 766 18 38
  • Maa-vrij van 8.00u–19.00u
  • Truweelstraat 114, 9100 Sint-Niklaas

Nieuws

18/01 - 21/01 - geen aanwezigheid van huisartsen

Wegens een clusterbesmetting binnen het artsenteam van WGC De Vlier kunnen er van 18 januari tot en met 21 januari uitzonderlijk geen afspraken ingepland worden bij één van de huisartsen van het centrum. Indien er toch dringend nood is aan zorg, documenten moeten ingevuld worden of een voorschrift voor medicatie moet afgeleverd worden, gelieve het onthaal te contacteren op 03 766 18 38. Zij zullen uw vraag bespreken met de huisarts en het nodige hiervoor doen. Onze excuses voor het ongemak. 

Geplaatst door wgcdevlier op 17/01/2022

WGC De Vlier werft aan: huisarts

In WGC De Vlier werkt een dynamisch multidisciplinair team van huisartsen, kinesisten, verpleegkundigen, een eerstelijnspsychologe, maatschappelijk werk, administratieve krachten en een coördinator. We bieden kwaliteitsvolle, toegankelijke eerstelijnszorg aan met een focus op preventie en integrale zorg voor elke patiënt. We zoeken een nieuwe enthousiaste arts om één van onze twee artsenteams te vervolledigen.

Lees meer...

Geplaatst door wgcdevlier op 18/11/2020

Corona

Heb je milde symptomen, die mogelijks kunnen wijzen op COVID-19 (lichte koorts, hoesten, loopneus, grieperig gevoel, keelpijn, ...)

  • ... ga dan niet naar de spoeddienst of het ziekenhuis
  • ... ga niet naar het wijkgezondheidscentrum 

Je blijft minimum 7 dagen thuis en vermijdt alle contact met andere mensen. Als de symptomen verergeren, of je hebt een afwezigheidsattest nodig voor je werkgever, neem dan contact op met het onthaal. Er zal een telefonische raadpleging ingepland worden bij één van onze huisartsen. Zo nodig zal de huisarts je alsnog uitnodigen op een raadpleging, of je doorverwijzen naar een triagepunt. 

Heb je vragen, aarzel niet om contact op te nemen met de huisarts!

Lees meer...

Geplaatst door wgcdevlier op 06/04/2020