• 03 / 766 18 38
  • Maa-vrij van 8.00u–19.00u
  • Truweelstraat 114, 9100 Sint-Niklaas

Nieuws

WGC De Vlier werft aan: huisarts voor zwangerschapsvervanging

In WGC De Vlier werkt een dynamisch multidisciplinair team van huisartsen, kinesisten, verpleegkundigen, een eerstelijnspsychologe, maatschappelijk werk, administratieve krachten en een coördinator. We bieden kwaliteitsvolle, toegankelijke eerstelijnszorg aan met een focus op preventie en integrale zorg voor elke patiënt. We zoeken een nieuwe enthousiaste arts om één van onze twee artsenteams te vervolledigen, in een vervangingscontract van februari tot juli 2021. 

Lees meer...

Geplaatst door wgcdevlier op 18/11/2020

Het team van De Vlier verwelkomt nieuwe medewerkers!

Op 7 september laatstleden startte Delphine Maes als verpleegkundige binnen De Kiem. Vanaf oktober zal Denise Pouwels haar bijstaan. Veerle De Bock neemt al enkele maanden de taak van cöordinator op zich.    
Debbie De Letter is het nieuwste lid van het verpleegteam.  Zij start als zorgkundige. 
Dr. Gonde Waterschoot vervoegt dan weer het team van huisartsen. Zij is huisarts in opleiding en zal deel uitmaken van team West. 

We nemen ook afscheid van onze diëtiste Lien. Na 7 jaar gaat zij een nieuwe uitdaging aan. We wensen haar veel succes!

Geplaatst door wgcdevlier op 30/09/2020

Corona

Heb je milde symptomen, die mogelijks kunnen wijzen op COVID-19 (lichte koorts, hoesten, loopneus, grieperig gevoel, keelpijn, ...)

  • ... ga dan niet naar de spoeddienst of het ziekenhuis
  • ... ga niet naar het wijkgezondheidscentrum 

Je blijft minimum 7 dagen thuis en vermijdt alle contact met andere mensen. Als de symptomen verergeren, of je hebt een afwezigheidsattest nodig voor je werkgever, neem dan contact op met het onthaal. Er zal een telefonische raadpleging ingepland worden bij één van onze huisartsen. Zo nodig zal de huisarts je alsnog uitnodigen op een raadpleging, of je doorverwijzen naar een triagepunt. 

Heb je vragen, aarzel niet om contact op te nemen met de huisarts!

Lees meer...

Geplaatst door wgcdevlier op 06/04/2020