• 03 / 766 18 38
  • Maa-vrij van 8.00u–19.00u
  • Truweelstraat 114, 9100 Sint-Niklaas

Nieuws

Een gezonde start voor elk gezin - De Wase Kiem!

De gemeente Sint-Gillis-Waas gelooft als één van onze samenwerkingspartners van
De Wase Kiem in een gezonde start voor elk gezin. 

In het infoblad (editie mei-juni 2023) lees je een mooie getuigenis en de basisprincipes van het project. De Wase Kiem is verder ook actief in Sint-Niklaas, Waasmunster, Lokeren, Kruibeke en Beveren. Het volledige infoblad raadplegen kan via https://lnkd.in/eSirtMkR

Voor meer informatie over De Wase Kiem, surf naar www.dewasekiem.com

Geplaatst door wgcdevlier op 13/06/2023

Bezoek Minister Vandenbroucke en Conner Rousseau

Op woensdag 19 april brachten minister van Volksgezondheid en Sociale Zaken, Frank Vandenbroucke en Conner Rousseau een bezoek aan Wijkgezondheidscentrum De Vlier. 

Bezoek Minister Vandenbroucke en Conner Rousseau

Na een korte rondleiding doorheen ons gebouw gingen we in gesprek rond de kracht en eigenheid van de multidisciplinaire en laagdrempelige werking én stonden we stil bij de uitdagingen waarmee we als organisatie geconfronteerd worden. De minister gelooft sterk in het concept van de Wijkgezondheidscentra en draagt ons een warm hart toe.

Geplaatst door wgcdevlier op 26/04/2023

Grote drukte en artsentekort

Indien u een afspraak wenst voor dezelfde dag gelieve contact op te nemen met het onthaal voor 10.00. Wegens grote drukte en afwezigheid van artsen kunnen we echter niet garanderen dat u dezelfde dag gezien wordt door een huisarts. Het team van WGC De Vlier doet het nodige om iedereen de gepaste zorg te geven.  

Geplaatst door wgcdevlier op 01/04/2022

Mondmaskerplicht

Vanaf heden is het niet meer verplicht om als patiënt in WGC De Vlier een mondmasker te dragen. Patiënten met volgende symptomen worden wel gevraagd om extra voorzichtig te zijn en alsnog een mondmasker op te zetten: koorts, hoesten, niezen, loopneus, kortademigheid, of pijn aan de luchtwegen. 

Zorgverstrekkers zullen het mondmasker nog wel dragen in hun kabinet en kunnen ook steeds patiënten vragen om eentje op te zetten.  

Geplaatst door wgcdevlier op 08/02/2023

WGC De Vlier werft aan: huisarts

In WGC De Vlier werkt een dynamisch multidisciplinair team van huisartsen, kinesisten, verpleegkundigen, een eerstelijnspsychologe, maatschappelijk werk, administratieve krachten en een coördinator. We bieden kwaliteitsvolle, toegankelijke eerstelijnszorg aan met een focus op preventie en integrale zorg voor elke patiënt. We zoeken een nieuwe enthousiaste arts om één van onze twee artsenteams te vervolledigen.

Wij zorgen voor een fijne werkomgeving met goede materiële omkadering. Een (medisch) administratieve ploeg zorgt voor ondersteuning bij administratie, telefonie en afspraken. 

Geïnteresseerd? Voor meer info kan je terecht op het nummer 03 766 18 38 of via info@wgcdevlier.be 

Geplaatst door wgcdevlier op 18/11/2020