• 03 / 766 18 38
  • Maa-vrij van 8.00u–19.00u
  • Truweelstraat 114, 9100 Sint-Niklaas

Aanbod

Diëtiste / voedingsadvies

In De Vlier staat Lien Van der Sypt, de diëtiste, elke dinsdag en vrijdagvoormiddag klaar om alle ingeschreven patiënten met voedingsadvies bij te staan. 

Bij interesse naar dieet- en voedingsadvies, kan je een afspraak maken bij de huisarts voor een doorverwijzing. De diëtiste neemt, naar aanleiding van de verwijsbrief, contact op met de patiënt voor een eerste afspraak. Een eerste consultatie duurt 1 uur, de opvolgsessies 30 minuten. Tijdens de eerste afspraak wordt het huidige eetpatroon in detail bekeken en wordt er, indien nodig, een nieuw eetplan opgesteld met een aantal aanpassingen die de patiënt zelf als haalbaar beschouwt.

Dieetadvies is kosteloos, er wordt wel een waarborg gevraagd van € 5 die men terugkrijgt na afronding van de begeleiding, op voorwaarde dat men altijd stipt volgens afspraak aanwezig was. Bij het niet of niet tijdig annuleren van een afspraak, wordt de waarborg ingehouden. Voor een volgende afspraak moet dan een nieuwe waarborg betaald worden.  

Voedingsadvies kan gericht zijn: vermagering, suikerregeling bij diabetes, gezonde voeding bij zwangerschap, gezonde voeding bij kinderen, ....

Diëtiste / voedingsadvies